Домашно првенство

Поз.ЕкипаPWDLDP
1Вардар431010:210
2Пелистер431010:210
3Работнички43016:39
4Силекс42116:47
5Ренова41212:25
6Шкендија21012:43
7Шкупи30211:22
8Македонија ЃП40223:82
9Брегалница40132:111
10Победа30031:50

Twitter

@FKVardar

Уште мaлку време oстaнa дo крaјoт нa уписите. Не јa прoпуштaјте мoжнoстa дa му oвoзмoжите нa вaшетo дете дa биде... https://t.co/lhAauXedwf

Низ годините