Среќна нова 2020 година

Фудбалскиот клуб Вардар на сите граѓани на Македонија им посакува СРЕЌНА НОВА 2020 ГОДИНА. 

Се надеваме дека Новата година ќе ни донесе многу среќа, здравје и радосни моменти.

СРЕЌНА НОВА ГОДИНА И НАВИВАЈТЕ ЗА ВАРДАР!

среда, 1 јануари 2020