Резултати од завршниот турнир на Вардар Јуниор Лигата

Викендов беа одиграни завршните натпревари во Вардар Јуниор Лигата. На теренот на Фудбалската Академија, се одиграа интересни и возбудлви седум натпревари во кои учество земаа четири генерации. Со тоа заврши и пролетниот дел од Вардар Јуниор Лигата, и истата ќе продолжи во следната сезона. 

Еве ги постигнатите резултати постигнати по генерации: 

ГЕНЕРАЦИЈА 2005 ГОДИНА

Вардар - Мал Ајакс Штип   4:1

Вардар - Прилеп   8:0 

ГЕНЕРАЦИЈА 2006 ГОДИНА

Вардар - Слога 1934 Вардар Виница  2:1

Мал Ајакс Штип - Еврофудбал Охрид  3:7

ГЕНЕРАЦИЈА 2007 ГОДИНА

Форца Вардар Скопје - Рудар Јуниор Пробиштип 2:3

ГЕНЕРАЦИЈА 2008 ГОДИНА

Вардар - Прилеп  6:2

Вардар - Еврофудбал Охрид 9:1

недела, 18 јуни 2017