Резултати од детската лига одиграна викендов

Во саботата неколку Вардарови генерации играа натпревари во Детската Лига на ФФМ, и сите наши генерации забележаа победи над своите противници. Најубедливи беа генерациите 2004 и 2005 година кои што дадоа 16 односно 14 голови на своите врсници. 

Еве ги сите резултати по генерации и стрелци на головите:

ГЕНЕРАЦИЈА 2004 ГОДИНА

Вардар 2 - Њу Јорк 16:0 (Стрелци: Мар. Софијаноски 4, Мат. Софијаноски 1, Гуџуфи 4, Хајдари 2, Перковски 3, Каровски 2)

ГЕНЕРАЦИЈА 2005 ГОДИНА

Вардар 2 - Македонија ЃП 14:0 (Стрелци: Величковски 3, Јовановски 3, Лефковски 2, Досев 3, Серафимов, Радевски, Гаштаров)

ГЕНЕРАЦИЈА 2006 ГОДИНА

Вардар 2 - Работнички 1 3:2 (Стрелци: Танчев, Трифуновски, Данстак)

ГЕНЕРАЦИЈА 2007 ГОДИНА

Вардар 1 - Албарса  6:1 (Стрелци:  Младеновски, Томовски, Спасовски, Грашески, Мицевски 2)

Вардар 2 - Викторија 3:2 (Стрелци: Јорданоски и Јовановски 2)

ГЕНЕРАЦИЈА 2008 ГОДИНА

Вардар 1 - Смилковци 6:0

Вардар 2 - Драчево Ј. 7:0

недела, 19 март 2017