Стартуваше пролетниот дел од Вардар Јуниор Лигата (ФОТОГАЛЕРИИ)

Денеска се одигра првото пролетно коло од Вардар Јуниор Лигата. На теренот на фудбалската Академија на ФК Вардар, се одиграа шест интересни натпревари на кои две генерации ги покажаа своите фудбалски квалитети. 

Еве ги резултатите по генерации, и фотогалериите од натпреварите:

ГЕНЕРАЦИЈА 2005 ГОДИНА

Плачковица - Вардар 0:15   ФОТОГАЛЕРИЈА>>

Прилеп - Мал Ајакс Вардар 2:1    ФОТОГАЛЕРИЈА>>

Мал Ајакс Вардар - Форца Вардар 1:6    ФОТОГАЛЕРИЈА>>

ГЕНЕРАЦИЈА 2006 ГОДИНА

Фудбал Старс - Форца Вардар 2:9     ФОТОГАЛЕРИЈА>>

Еврофудбал 2 Вардар - Слога Вардар 0:3    ФОТОГАЛЕРИЈА>>

Рудар Јуниор - Вардар 1:9     ФОТОГАЛЕРИЈА>>

недела, 19 март 2017