Распоред на натпреварите од 9. коло во Детската Лига

На ден 23.04.2017 година (недела), нашите тимови ќе ги одиграат натпреварите од Детската Лига на ФФМ  9-то коло по следниов распоред:

ТЕРЕНИ НА ФФМ ВО АЕРОДРОМ:

ГЕНЕРАЦИЈА 2004 ГОДИНА: 

Вардар 1 – Милано со почеток во 10:10 часот. 

Вардар 2 – Шкупи со почеток во 09:00 часот. 

ГЕНЕРАЦИЈА 2005 ГОДИНА:

Вардар 1 – Албион со почеток во 10:00 часот.

Вардар 2 – Слободни.

ГЕНЕРАЦИЈА 2006 ГОДИНА: 

Вардар 1 –  Форца  со почеток во 17:00 часот

Вардар 2 – Њу Старс со почеток во 15:00 часот.


ТЕРЕНИ НА ФК РАБОТНИЧКИ ВО ПАРК

ГЕНЕРАЦИЈА 2007 ГОДИНА:

Вардар 1 – Албион со почеток во 10:00 часот.

Вардар 2 – Смилковци со почеток во 12:00 часот.

ГЕНЕРАЦИЈА 2008 ГОДИНА:

Вардар 1  –  Спортефе со почеток во 11:15 часот.

Вардар 2 – Форца 2 со почеток во 10:30 часот.

петок, 21 април 2017