Распоред на натпреварите на Вардар во есенскиот дел од сезоната

Вардар денеска ја стартува сезоната 2017/2018 со дуел против Шкендија во Тетово. Веќе е познат распоредот на нашиот тим низ есенскиот дел од шампионатот, кој ви го презентираме: 

1. коло - Шкендија - Вардар (12.08.2017 - 17:00 ч.)

2. коло - Вардар - Победа (20.08.2017 - 17:00 ч.)

3. коло - Работнички - Вардар (27.08.2017 - 16:30 ч.)

4. коло - Вардар - Силекс (10.09.2017 - 16:00 ч.)

5. коло - Скопје - Вардар (17.09.2017 - 15:30 ч.)

6. коло - Вардар - Ренова (20.09.2017 - 15:30 ч.)

7. коло - Пелистер - Вардар (24.09.2017 - 15:30 ч.)

8. коло - Ак. Пандев - Вардар (27.09.2017 - 15:30 ч.)

9. коло - Вардар - Шкупи (01.10.2017 - 15:00 ч.)

10. коло - Вардар - Шкендија (15.10.2017 - 14:30 ч.)

11. коло - Победа - Вардар (22.10.2017 - 14:30 ч.)

12. коло - Вардар - Работнички (25.10.2017 - 14:30 ч.)

13. коло - Силекс - Вардар (29.10.2017 - 13:30 ч.)

14. коло - Вардар - Скопје (05.11.2017 - 13:30 ч.)

15. коло - Ренова - Вардар (16.11.2017 - 13:00 ч.)

16. коло - Вардар - Пелистер (19.11.2017 - 13:00 ч.)

17. коло - Вардар - Ак. Пандев (26.11.2017 - 13:00 ч.)

18. коло - Шкупи - Вардар (03.12.2017 - 13:00 ч.)

19. коло - Шкендија - Вардар (10.12.2017 - 13:00 ч.)

НАПОМЕНА: Можно е да се случи одредени натпревари да претрпат промена на термините

сабота, 12 август 2017