Изминатиот викенд стартуваше Вардар Јуниор Лигата

Изминатиот викенд се одигра првото коло од Вардар Јуниор Лигата. На теренот на Фудбалската Академија на ФК Вардар, се одиграа четири натпревари. 

Еве ги постигнатите резултати по генерации: 

ГЕНЕРАЦИЈА 2005 ГОДИНА

Вардар - Мал Ајакс Штип 3:4 

ГЕНЕРАЦИЈА 2006 ГОДИНА

Вардар - Мал Ајакс Штип 6:1

ГЕНЕРАЦИЈА 2008 ГОДИНА

Вардар - Рудар Јуниор 3:1

Вардар - Мал Ајакс 7:2

Неколку фотографии од одиграниот прв турнир изминатиот викенд: 

Фото: Вардар Фанс

понеделник, 9 октомври 2017