Линк за следење на натпреварот Шкупи - Вардар

Натпреварот во рамките од 36. коло во Првата лига помеѓу Шкупи и Вардар, следете го на слендиот линк: 

http://tv.ffm.mk/player3.php

недела, 20 мај 2018