Линк за следење на натпреварот Шкендија - Вардар

Натпреварот помеѓу Шкендија и Вардар кој што денеска во 14 часот се игра во Тетово, можете да го следите на следниот линк: 

http://tv.ffm.mk/player3.php

* Линкот е превземен од ФФМ

среда, 14 февруари 2018