Линк за следење на натпреварот Шкендија - Вардар

Натпреварот помеѓу Шкендија и Вардар може да го следите во живо на телевизија Нова. Или на следниот линк: 

http://tv.ffm.mk/player.php

* Линкот е превземен од Фудбалската Федерација на Македонија

сабота, 12 август 2017