Кочани домаќин на четвртото пролетно коло од Вардар Јуниор Лигата

Четвртото коло од пролетниот дел од Вардар Јуниор Лигата се игра викендов во Кочани. Во недела (23.04.2017) на теренот во Подлог ќе бидат одиграни следните натпревари: 

ГЕНЕРАЦИЈА 2004 ГОДИНА

Мал Ајакс Вардар Штип - Фудбал Старс Кочани 10 ч.

Плачковица Радовиш - Слога 1932 Вардар Виница 11 ч.

Мал Ајакс Вардар - Рудар Јуниор Пробиштип 12 ч.

ГЕНЕРАЦИЈА 2005 ГОДИНА

Мал Ајакс Вардар Штип - Слога 1932 Вардар Виница 10 ч.

Мал Ајакс Вардар Штип - Плачковица Радовиш 11 ч.

Плачковица Радовиш - Слога 1932 Вардар Виница 12 ч.

петок, 21 април 2017