ХРИСТОС ВОСКРЕСНА, ЧЕСТИТ ВЕЛИГДЕН

Фудбалскиот клуб Вардар од името на целокупното раководство, стручниот штаб и сите играчи, Ви го честита големиот христијански празник Велигден. 

Нека Христовото воскресение донесе радост во Вашите домови, среќа, здравје, успех на Вас и на вашите најблиски. 

ЧЕСТИТ ВЕЛИГДЕН!

ХРИСТОС ВОСКРЕСНА - НАВИСТИНА ВОСКРЕСНА!

недела, 28 април 2019