ХРИСТОС ВОСКРЕСНА, ЧЕСТИТ ВЕЛИГДЕН!

На сите верници, на сите свои навивачи, спортски пријатели, партнери и соработници и сите кои денеска го прославуваат најголемиот христијански празник - Велигден, фудбалскиот клуб Вардар им посакува среќен празник, да го минат во мир, благосостојба, среќа и љубов, заедно со својата фамилија и со своите најблиски. 

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

недела, 8 април 2018