ХРИСТОС СЕ РОДИ, ЧЕСТИТ БОЖИЌ

Раководството, стручниот штаб и играчите на фудбалскиот клуб Вардар на сите кои го слават денешниот празник Божиќ, им посакува мир во своите домови, многу здравје и љубов. Ви посакуваме во овие празнични денови да останете во добро расположение.

ХРИСТОС СЕ РОДИ, ЧЕСТИТ БОЖИЌ.

вторник, 7 јануари 2020