Честит 8ми септември, Денот на независноста

Почитувани граѓани на Република Македонија

Фудбалскиот клуб Вардар Ви го честита 8-ми септември, Денот на независноста на Република Македонија. На овој значаен и историски ден, пред 28 години граѓаните се определија за суверена, независна и самостојна држава. 

Честит 8-ми септември, Денот на независноста на Република Македонија

недела, 8 септември 2019