Tweets

FK Vardar @FKVardar Follow Господа! пред 1 месец 3 недели Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Екипата на ФК Вардар пред заминување на турнеја во Сирија во 1953 година. https://t.co/KBqXEbADCW пред 1 месец 3 недели Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow RT : prekrasno. https://t.co/YL6wbNSyrU пред 1 месец 3 недели Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Конечен резултат од денешниот прв 1/8-финален натпревар од Купот на Македонија. https://t.co/OCPD6P9zuK пред 1 месец 3 недели Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Првите 11-мина за денешниот прв 1/8-финален дуел од Купот на Македонија против тетовска Шкендија. https://t.co/6O1UWheAEn пред 1 месец 3 недели Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow 100 мкд пред 1 месец 4 недели Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Претседателот на Градското Собрание на Скопје Југослав Тодоровски, на средба со играчите и функци… https://t.co/NM0AqpsPE4 пред 1 месец 4 недели Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Still a better love story than Twilight. пред 1 месец 4 недели Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow https://t.co/9ntDoA3inO пред 1 месец 4 недели Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow https://t.co/06Kk7RM3wH пред 1 месец 4 недели Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Утре на програмата е првиот 1/8-финален дуел од Купот на Македонија, против тетовска . https://t.co/CAvAwGvw4t пред 1 месец 4 недели Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Happy International Day of Sign Languages! https://t.co/7baxQpid8l пред 1 месец 4 недели Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow in 1961 Прва Југословенска Фудбалска Лига 1961/62 Белград: - 1:3 (0:1)… https://t.co/VuGKF8G9wd пред 1 месец 4 недели Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow https://t.co/fOXdXrHOVi пред 1 месец 4 недели Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Вака веќе ја личи. Игра магично, Вардар игра фантастично! https://t.co/b2pBgvtbCB пред 1 месец 4 недели Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow "Hard work always wins in the end!" 2012 > 2019 https://t.co/IDoaT6hJPB пред 1 месец 4 недели Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Ој куку. https://t.co/FiO21UQhQL пред 2 months 6 часа Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow RT : (1968) https://t.co/kqKSNFkuXa пред 2 months 7 часа Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow No бонове, no party! https://t.co/6CVVQUClDd пред 2 months 9 часа Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Драги соседи, нашиот омилен клуб од Србија. Добро ве најдовме! https://t.co/ho2UVKtXTW пред 2 months 9 часа Reply Retweet Favorite

Pages