Tweets

FK Vardar @FKVardar Follow За Вардар не се навива, Вардар се сака! пред 1 месец 1 недела Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow in 1967 Прва Југословенска Фудбалска Лига 1967/68 Скопје: - 2:0 (1:0)… https://t.co/YCKAzSWhtl пред 1 месец 1 недела Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow За Вардар настапија: Слободан Мутибариќ, Ѓоре Јовановски, Љупчо Марковски, Саше Јанев, Дарко Стојкоски, С… https://t.co/0FQJIHyC1o пред 1 месец 1 недела Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Денес, на теренот на Фудбалската Академија на Вардар се одигра пријателски натпревар помеѓу ветераните на https://t.co/ftwn9gi4MG пред 1 месец 1 недела Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Верни на боите и идеалите! Бастион на македонштината! пред 1 месец 1 недела Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Честит Ден на народното востание на македонскиот народ, 11ти Октомври. Македонија е сѐ што имаме! https://t.co/b7C1hSJasD пред 1 месец 1 недела Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Вардарци на Акропол во Атина пред натпреварот со во рамките на Балканскиот Куп… https://t.co/UIUlUSsAJ4 пред 1 месец 1 недела Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Казнена експедиција. пред 1 месец 1 недела Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow in 1993 Прва Македонска Фудбалска Лига 1993/94 Кочани: - 0:5 пред 1 месец 1 недела Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Стојат (од лево на десно): Дојчиновски, Дробац, Д. Георгиев, Плачков, Сребров, Мутибариќ, Шулинчевски… https://t.co/VRniailpWP пред 1 месец 1 недела Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow in 1966 Прва Југословенска Фудбалска Лига 1966/67 Скопје: - 4:2 (0:1)… https://t.co/lotQWGdiCp пред 1 месец 1 недела Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Нашиот Роџо! 😍💪 пред 1 месец 2 недели Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow RT : 50Ⓜ️ 🆚 ☘️ https://t.co/8y3nzoqL5H пред 1 месец 2 недели Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow in 1979 Одигран е последниот натпревар на некогашниот стадион на сплитските „Били“, Стари Плац, помеѓу… https://t.co/r8HgBo0qmy пред 1 месец 2 недели Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow in 1951 Втора Југословенска Фудбалска Лига 1951/52 Скопје: - 3:2 (1:1) пред 1 месец 2 недели Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow in 1985 Прва Југословенска Фудбалска Лига 1985/86 Загреб: - 2:2 (2:2) пред 1 месец 2 недели Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow https://t.co/Is1WHJpKmN пред 1 месец 2 недели Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow https://t.co/cAeHvDRhqw пред 1 месец 2 недели Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Лидерот Вардар не успеа да се врати со целиот плен од гостувањето кај 6-то пласираната екипа на табелата, тетовска… https://t.co/IB55NeTcnF пред 1 месец 2 недели Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Првите 11-мина за денешниот дуел против Шкендија. https://t.co/CeLaHf5Ec1 пред 1 месец 2 недели Reply Retweet Favorite

Pages