Tweets

FK Vardar @FKVardar Follow https://t.co/18AFLZQ3wq пред 1 месец 1 ден Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Nice one! 😂🤣 https://t.co/vU69Y9DZ93 пред 1 месец 1 ден Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow https://t.co/qwiLDPhnBJ пред 1 месец 1 ден Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Сега на - 10 °C е уште потешко копањето! 🤣 пред 1 месец 1 ден Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow https://t.co/EhpLMU2tlq пред 1 месец 1 ден Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Саса мирни, не со ниски удари! пред 1 месец 3 дена Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Не ги даваме, сигурни бодови ни се со комшиите 😂 пред 1 месец 3 дена Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow И живот би дал, само да посакаш ти... пред 1 месец 3 дена Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow https://t.co/T8QPHMYFO1 пред 1 месец 3 дена Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Реми во Ѓорче, за враќање на Вардар на лидерската позиција во 1МФЛ. https://t.co/dY6NCj9gJu пред 1 месец 3 дена Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Првите 11-мина за денешниот дуел против Македонија Ѓ. П. https://t.co/1QHtXYLSiq пред 1 месец 3 дена Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow По двонеделна пауза поради репрезентативните активности, утре на програмата е 10-то коло од 1 МФЛ. https://t.co/breQLIDQye пред 1 месец 4 дена Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow in 1970 Втора Југословенска Фудбалска Лига 1970/71 Скопје: - ФК Брегалница Штип 2:1 (2:1)… https://t.co/eEcl2fyjVy пред 1 месец 4 дена Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow https://t.co/YMCh00P1RJ пред 1 месец 5 дена Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow in 1965 Прва Југословенска Фудбалска Лига 1965/66 Скопје: - 2:0 (1:0)… https://t.co/hrsmvKhJRN пред 1 месец 5 дена Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow 💪🙌💘 https://t.co/aoSm9GIUnx пред 1 месец 6 дена Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Стојат: Драги Сетинов, Саша Ќириќ, Зоран Јованоски, Сашо Јанев, Јовче Џипунов и Томче Трајановски. Клечат: Сашо Тод… https://t.co/lozGAqJlth пред 1 месец 1 недела Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Вардаровите легенди на традиционалниот меморијален турнир во мал фудбал "Оливер Соколов - Сокол", во чест на еден о… https://t.co/xhxweCNZKO пред 1 месец 1 недела Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow in 1965 Прва Југословенска Фудбалска Лига 1965/66 Скопје: - 2:1 (1:1)… https://t.co/Y08sKN0Cfn пред 1 месец 1 недела Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow in 1952 Прва Југословенска Фудбалска Лига 1952/53 Скопје: - 4:2 (2:1)… https://t.co/XuzkV7Evez пред 1 месец 1 недела Reply Retweet Favorite

Pages