Tweets

FK Vardar @FKVardar Follow Вардарци на Акропол во Атина пред натпреварот со во рамките на Балканскиот Куп во… https://t.co/nrmdqwbKRf пред 1 месец 1 недела Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Вардаровите младинци - шампиони на Југославија во 1949 година. Од лево: Миле Миланов, Томе Димовск… https://t.co/WrWbPlImbJ пред 1 месец 1 недела Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow RT : Комитски НЕПОКОР. Драчевски инает. Вардар во срцето, Македонија во душата. https://t.co/7KKuLetXGR пред 1 месец 1 недела Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Христос воскресна! ✝️⛪️ Боже, чувај ги Вардар и Македонија! 🇲🇰👌 https://t.co/GklYNyTs5J пред 1 месец 1 недела Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow 65-ти. пред 1 месец 1 недела Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Васил Рингов, легендарниот играч на Вардар од славното минато, денеска го прославува својот 65-ти роденден. ФК Вард… https://t.co/9K36U8fWmR пред 1 месец 1 недела Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow in 1953 Прва Југословенска Лига 1952/53 Скопје: - 3:1 (2:1) Од лево на десно: К… https://t.co/D1YQFXtOcp пред 1 месец 1 недела Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Кога сме кај хобито. 😊😉 https://t.co/tCUflEPrdU пред 1 месец 1 недела Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow и помогни да не се шири вирусот. https://t.co/8LAOmhrDHK пред 1 месец 1 недела Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow in 2007 Прва Македонска Лига 2006/07 Охрид: - ФК Влазрими 10:0 (4:0) https://t.co/gvK50WBn1e пред 1 месец 1 недела Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Прво против Турново на стадион, па од таму на Кале. Аууу, каков ден беше ова! пред 1 месец 1 недела Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow На враќање од натпреварот во Данфермлајн, 1961 година. https://t.co/Z3WHox9ojB пред 1 месец 2 недели Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow RT : ⚽️| NEW VIDEO INCOMING!🚨 Episode 4 of Sam Gale talks is out now, exploring the Macedonian First league club… https://t.co/LzLOfdyrn3 пред 1 месец 2 недели Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Of course! пред 1 месец 2 недели Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Social distancing since forever. https://t.co/xIBD8thm1l пред 1 месец 2 недели Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow in 1987 Прва Југословенска Лига 1986/87 Скопје: - 1:0 https://t.co/m59wsu8cAZ пред 1 месец 2 недели Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow 1998 година, прва лига. 👏 пред 1 месец 2 недели Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Вардаровиот играч од средниот ред, Дарко Мицевски, денес го прославува својот 28-ми роденден. ФК Вардар му го чести… https://t.co/HWqiUHVqol пред 1 месец 2 недели Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow RT : 🎥| Video Coming Soon Sam Gale talks is back for the 4th time as he explores the Macedonia first league club… https://t.co/rs03f7ixzg пред 1 месец 2 недели Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Играчите и раководството пред полетување на турнеја во Австралија во 1978 година. https://t.co/17Hzd7rvCb пред 1 месец 2 недели Reply Retweet Favorite

Pages