Tweets

FK Vardar @FKVardar Follow in 1970 Втора Југословенска Фудбалска Лига 1970/71 Скопје: - ФК Брегалница Штип 2:1 (2:1)… https://t.co/eEcl2fyjVy пред 3 часа 33 минути Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow https://t.co/YMCh00P1RJ пред 21 часа 43 минути Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow in 1965 Прва Југословенска Фудбалска Лига 1965/66 Скопје: - 2:0 (1:0)… https://t.co/hrsmvKhJRN пред 1 ден 4 часа Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow 💪🙌💘 https://t.co/aoSm9GIUnx пред 1 ден 22 часа Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Стојат: Драги Сетинов, Саша Ќириќ, Зоран Јованоски, Сашо Јанев, Јовче Џипунов и Томче Трајановски. Клечат: Сашо Тод… https://t.co/lozGAqJlth пред 3 дена 21 часа Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Вардаровите легенди на традиционалниот меморијален турнир во мал фудбал "Оливер Соколов - Сокол", во чест на еден о… https://t.co/xhxweCNZKO пред 3 дена 21 часа Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow in 1965 Прва Југословенска Фудбалска Лига 1965/66 Скопје: - 2:1 (1:1)… https://t.co/Y08sKN0Cfn пред 4 дена 20 часа Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow in 1952 Прва Југословенска Фудбалска Лига 1952/53 Скопје: - 4:2 (2:1)… https://t.co/XuzkV7Evez пред 5 дена 20 часа Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow За Вардар не се навива, Вардар се сака! пред 5 дена 20 часа Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow in 1967 Прва Југословенска Фудбалска Лига 1967/68 Скопје: - 2:0 (1:0)… https://t.co/YCKAzSWhtl пред 6 дена 21 часа Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow За Вардар настапија: Слободан Мутибариќ, Ѓоре Јовановски, Љупчо Марковски, Саше Јанев, Дарко Стојкоски, С… https://t.co/0FQJIHyC1o пред 1 недела 3 часа Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Денес, на теренот на Фудбалската Академија на Вардар се одигра пријателски натпревар помеѓу ветераните на https://t.co/ftwn9gi4MG пред 1 недела 3 часа Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Верни на боите и идеалите! Бастион на македонштината! пред 1 недела 4 часа Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Честит Ден на народното востание на македонскиот народ, 11ти Октомври. Македонија е сѐ што имаме! https://t.co/b7C1hSJasD пред 1 недела 6 часа Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Вардарци на Акропол во Атина пред натпреварот со во рамките на Балканскиот Куп… https://t.co/UIUlUSsAJ4 пред 1 недела 18 часа Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Казнена експедиција. пред 1 недела 1 ден Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow in 1993 Прва Македонска Фудбалска Лига 1993/94 Кочани: - 0:5 пред 1 недела 1 ден Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Стојат (од лево на десно): Дојчиновски, Дробац, Д. Георгиев, Плачков, Сребров, Мутибариќ, Шулинчевски… https://t.co/VRniailpWP пред 1 недела 1 ден Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow in 1966 Прва Југословенска Фудбалска Лига 1966/67 Скопје: - 4:2 (0:1)… https://t.co/lotQWGdiCp пред 1 недела 1 ден Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Нашиот Роџо! 😍💪 пред 1 недела 2 дена Reply Retweet Favorite

Pages