Лево крило
26

Виктор Димков

Роден: 
20.4.1998
Место: 
Скопје
Македонија
Биографија 

Еден од најмладите и најталентирани играчи во нашиот состав, Виктор Димков ги минал сите младински категории на нашиот состав. Со своите настапи низ младинците се докажа и повремено добива шанса за сениорите. Роден е во Скопје во 1998 година, и откако почна да тренира фудбал, го носи „црвено-црниот“ дрес на Вардар.