Тренер

Сашо Јанев

Роден: 
3.5.1970
Биографија 

Фудбалска кариера: Вардар, Работнички, Цементарница, Емелек (Еквадор), Хутник Краков (Полска), Горишки Опекарне, Радече Папир и Горица (Словенија).

Тренерска Кариера: Асистент во стручниот штаб на Работнички и во младинските школи на Вардар.