Тренер

Љупчо Марковски

Роден: 
24.2.1967
Биографија 

Фудбалски кариера: Вардар, ЦСКА Софија (Бугарија), ФК Скопје.

Тренерска Кариера: Шеф на стручниот штаб на ФК Скопје, Асистент во стручниот штаб на Работнички, Асистент во стручниот штаб на младата  и сениорската репрезентација, Тренер на пионерите во ФК Скопје и Тренер на кадетите во ФК Вардар.