Десно крило
24

Јован Попзлатанов

Роден: 
6.7.1996
Место: 
Скопје
Македонија
Биографија 

Роден во Скопје во 1996 година, низ својата кариера во сениорска конкуренција настапува за Тетекс, а потоа и за Пелистер. Во јануари 2018 година стана дел од Вардар. Тој беше дел од младата репрезентација на Македонија која настапи на Европското првенство во Полска 2017 година. Игра на неколку позиции, може да игра на десната страна како крило и како бек.