Десно крило
50

Јакуп Бериша

Роден: 
22.2.2000
Место: 
Скопје
Македонија
Биографија 

Јакуп Бериша потекнува од младинската Академија на Вардар. Крилниот напаѓач го имаше својот прв настап за сениорскиот тим во пролетниот дел од сезоната 2017/2018, и од тогаш конкурира за настап во сениорите на „црвено-црните“.