Стопер
23

Филип Најдовски

Роден: 
13.2.1992
Место: 
Скопје
Македонија
Биографија 

Филип Најдовски ги мина сите младински категории на Цементарница, а во својата сениорска кариера има играно за екипите на Напредок, Тетекс и прилепска Победа, од каде во летниот преоден рок 2018 година пристигна во Вардар. Тој е поранешен младински репрезентативец на Македонија, а игра на позицијата последен играч за врска. Исто така понекогаш може да игра и како десен бек.