Централен играч за врска
10

Даниел Аврамовски

Роден: 
20.2.1995
Место: 
Скопје
Македонија
Биографија 

Даниел Аврамовски стана дел од нашиот тим во зимскиот преоден рок 2019 година. Ќе изјави дека од мал негова желба, и желба на неговите родители е да го видат во дресот на Вардар. Пристигна во Вардар од Олимпија, а настапуваше за неколку српски тимови како Војводина, ОФК Белград, Црвена Звезда, а играше и за македонските тимови Македонија ЃП и Работнички. Тој е поранешен младински репрезентативец на Македонија