Распоред на натпреварите од 8. коло во Детската Лига

Во сабота (19.05.2018 година), шест генерации на Вардар ќе ги играат натпреварите од 8. коло во Детските Лиги. Еве го распоредот и местото на одигрување на истите: 

 

ТРЕНИНГ КОМПЛЕКС НА ФФМ

Генерација 2005 година: Вардар 1 – Шкупи 1 со почеток во 08:30 часот.

                                          Вардар 2 – Металург со почеток во 09:40 часот.

Генерација 2006 година: Вардар 1 – Работнички 2  со почеток во 17:00 часот.

                                          Вардар 2 – Фламуртари со почеток во 16:00 часот.

                                          Вардар 3 – Драчево  со почеток во 15:00 часот.   

Генерација 2007 година: Вардар 1 –  Сарај со почеток во 10:00 часот.

                                          Вардар 2 –  Спортефе со почеток во 11:00 часот.   

 

ПОМОШНО ИГРАЛИШТЕ НА ФК РАБОТНИЧКИ

Генерација 2008 година: Вардар 1 – Албарса со почеток во 17:00 часот.

                                          Вардар 2 – Металург со почеток во 16:00 часот.

Генерација 2009 година: Вардар 1  –  Шкупи со почеток во 11:15 часот.

                                          Вардар 1  –  Кул 2 со почеток во 12:45 часот.

Генерација 2010 година: Вардар 1  –  Скупи со почеток во 09:45 часот.

                                          Вардар 2  –  Шкупи со почеток во 10:30 часот.

петок, 18 мај 2018