ФК МАКЕДОНИЈА
2:1
ФК ВАРДАР
сабота, 19 септември 2020 - 15:30
Domestic League

@FK Vardar Tweets

♥️🖤 https://t.co/f3SBmeHtzU
пред 3 дена 19 часа
Фудбалскиот клуб Вардар на Матеј, кој беше интегрален дел од минатогодишната шампионска титула му се заблагодарува… https://t.co/Z7RhzXsx55
пред 4 дена 11 часа
Оваа полусезона беше последна во дресот на и за Матеј Цветаноски. Во Вардар пристигна јануарскиот преоден… https://t.co/8CJoYC9rg4
пред 4 дена 11 часа
Фудбалскиот клуб Вардар на Дарко, кој беше интегрален дел од минатогодишната шампионска титула му се заблагодарува… https://t.co/DCJNxsIfJQ
пред 6 дена 10 часа
Оваа полусезона беше последна во дресот на и за Дарко Мицевски. Дете на Вардар, во матичниот клуб се врат… https://t.co/8mjZBPmteS
пред 6 дена 10 часа
Вардар е емоција... ♥️🖤 https://t.co/JZBRteSGXG
пред 2 недели 4 дена
Our boy ♥️🖤
пред 2 недели 4 дена
Навистина се роди! ♥️🖤
пред 2 недели 6 дена
ФК Вардар на сите православни христијани им го честита Раѓањето Христово. Христос се роди - честит Божиќ! Боже чу… https://t.co/vwHqgemNIP
пред 2 недели 6 дена
Фудбалскиот клуб Вардар ја објавува оставката на г-нот Самоил Симев од позицијата директор на клубот. Повеќе на 👉… https://t.co/tYRcqUNZlR
пред 3 недели 1 ден