Одиграни натпревари

Датум Време Екипи Резултат
22.9.2019 15:30 ФК ВАРДАР : ФК СИЛЕКС 3:0
18.9.2019 15:30 ФК ШКУПИ : ФК ВАРДАР 1:2
1.9.2019 16:30 ФК РЕНОВА : ФК ВАРДАР 0:1
24.8.2019 17:00 ФК ВАРДАР : ФК РАБОТНИЧКИ 2:0
18.8.2019 17:00 ФК БОРЕЦ : ФК ВАРДАР 0:0
11.8.2019 17:30 ФК ВАРДАР : ФК МАКЕДОНИЈА 0:2