Одиграни натпревари

Датум Време Екипи Резултат
31.5.2017 16:30 ФК ВАРДАР : ФК СИЛЕКС 0:0
28.5.2017 16:30 ФК ПЕЛИСТЕР : ФК ВАРДАР 2:3
21.5.2017 16:30 ФК ВАРДАР : ФК РЕНОВА 2:0
14.5.2017 16:30 ФК РАБОТНИЧКИ : ФК ВАРДАР 2:2
7.5.2017 16:30 ФК ВАРДАР : ФК МАКЕДОНИЈА 6:0
3.5.2017 16:00 ФК БРЕГАЛНИЦА : ФК ВАРДАР 3:3
30.4.2017 16:00 ФК ВАРДАР : ФК ПОБЕДА 4:0
26.4.2017 16:00 ФК ШКЕНДИЈА : ФК ВАРДАР 3:1
23.4.2017 16:00 ФК ШКУПИ : ФК ВАРДАР 0:2
15.4.2017 16:00 ФК СИЛЕКС : ФК ВАРДАР 0:1

Twitter

@FKVardar

На верниците од исламската вероисповед им посакуваме овој празник Рамазан Бајрам да го прослават во радост и... https://t.co/kOCegKMCF4