ФК ШКУПИ
4:1
ФК ВАРДАР
недела, 20 мај 2018 - 16:15
Domestic League
1 С. Зендели
4 Е. Малиќи
5 М. Бајрами
24 К. Стојкоски
10 О. Имери
3 Т. Типуриќ
14 Р. Броја
18 Б. Илијоски
88 С. Вујчиќ
15 Н. Б. Овоно
19 А. Јашароски
5 К. Битанг
3 Г. Попов
25 Ф. Илиќ
34 А. Адем
31 Н. Серафимов
24 М. Тасев
2 К. Тошевски
15 С. Наумчески
50 Д. Маркоски
22 Д. Велковски
72 М. Максимов

Twitter

@FKVardar

Генерацијата на Вардар за фудбалери родени 2003 година, го подигна шампионскиот трофеј https://t.co/V08WvBEDYo