Одиграни натпревари

Датум Време Екипи Резултат
10.11.2018 13:00 ФК ШКУПИ : ФК ВАРДАР 1:0
4.11.2018 13:30 ФК ВАРДАР : ФК БЕЛАСИЦА 1:1
31.10.2018 13:30 ФК МАКЕДОНИЈА : ФК ВАРДАР 1:3
28.10.2018 13:30 ФК ВАРДАР : ФК РЕНОВА 0:0
21.10.2018 14:30 ФК ВАРДАР : ФК ШКЕНДИЈА 0:2
6.10.2018 15:00 ФК ВАРДАР : АК. ПАНДЕВ 3:0
29.9.2018 15:00 ФК ПОБЕДА : ФК ВАРДАР 0:1
26.9.2018 15:30 ФК ВАРДАР : ФК СИЛЕКС 1:0
22.9.2018 19:00 ФК РАБОТНИЧКИ : ФК ВАРДАР 0:2
16.9.2018 15:30 ФК ВАРДАР : ФК ШКУПИ 2:1