Одиграни натпревари

Датум Време Екипи Резултат
18.8.2019 17:00 ФК БОРЕЦ : ФК ВАРДАР 0:0
11.8.2019 17:30 ФК ВАРДАР : ФК МАКЕДОНИЈА 0:2