@FK Vardar Tweets

Вардар е емоција... ♥️🖤 https://t.co/JZBRteSGXG
пред 1 недела 4 часа
Our boy ♥️🖤
пред 1 недела 15 часа
Навистина се роди! ♥️🖤
пред 1 недела 2 дена
ФК Вардар на сите православни христијани им го честита Раѓањето Христово. Христос се роди - честит Божиќ! Боже чу… https://t.co/vwHqgemNIP
пред 1 недела 2 дена
Фудбалскиот клуб Вардар ја објавува оставката на г-нот Самоил Симев од позицијата директор на клубот. Повеќе на 👉… https://t.co/tYRcqUNZlR
пред 1 недела 4 дена
♥️🖤
пред 2 недели 3 часа
Фудбалскиот клуб Вардар на сите граѓани на Македонија им посакува СРЕЌНА НОВА 2021 ГОДИНА. Се надеваме дека Новат… https://t.co/fpY076Drkr
пред 2 недели 1 ден
♥️🖤
пред 2 недели 2 дена
Wear it with pride! ♥️🖤
пред 2 недели 2 дена
RT : My shirt arrived yesterday, so what a perfect time to try it out! Glorious 🙌🏻✨ https://t.co/JquMoSFMU2
пред 2 недели 2 дена