Домашно првенство

Поз.ЕкипаPWDLDP

ТИМ 2019/2020

@FK Vardar Tweets

Овие момци. 😍♥️🖤 https://t.co/KU4OspgupI
пред 3 дена 19 часа
✖️ Поделба на бодовите на Градски. ❤️🖤 https://t.co/PACqhIvIqU
пред 4 дена 5 минути
📢📄 Првите 11-мина за денешниот дуел против Пелистер. 🕑 14:00 📺 МРТ 1 https://t.co/JgD6HqrJUS
пред 4 дена 4 часа
Македонското „Ел класико“ на отворање на пролетната полусезона. ♥️🖤 https://t.co/rZMkY9ytri
пред 4 дена 20 часа
RT : Тоа не е маглата над Скопје, тоа се нашите факели што горат !!! 🔴⚫🧨🔥🔴⚫🧨🔥🔴⚫🧨🔥 https://t.co/yAkEapirGZ
пред 4 дена 20 часа
♥️🖤
пред 5 дена 18 часа
Ќе раскажуваме на внуците еден ден за ова, за картите и акцијата. Со гордост ќе се сеќаваме. Ќе живее овој клуб вечно!
пред 5 дена 18 часа
♥️🖤
пред 5 дена 18 часа
Посебни се овие свети бои! ♥️🖤 https://t.co/ZqAZTU8tTU
пред 5 дена 18 часа