Tweets

FK Vardar @FKVardar Follow Ој куку. https://t.co/FiO21UQhQL 1 hour 24 min ago Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow RT : (1968) https://t.co/kqKSNFkuXa 1 hour 26 min ago Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow No бонове, no party! https://t.co/6CVVQUClDd 3 hours 49 min ago Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Драги соседи, нашиот омилен клуб од Србија. Добро ве најдовме! https://t.co/ho2UVKtXTW 3 hours 55 min ago Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow https://t.co/V4LmZjNGyy 4 hours 34 min ago Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow И вие кои сте тука младите и вие кои сте тука постарите и вие кои сте тука стари, тоа го гледате, тоа се гледа и ов… https://t.co/wkU4SKWedd 4 hours 35 min ago Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow 100 MKD or 1.5 EUR. 6 hours 39 min ago Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Првите 11-мина за денешниот дуел против Силекс. https://t.co/QGULlCORqI 6 hours 43 min ago Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Локомотивата тргна и сега нема запирање! They're on the move! Ain't No Stoppin them now! They've got the groove!… https://t.co/J6Gis3lnud 7 hours 50 min ago Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow https://t.co/VZKd4GPfIs 9 hours 4 min ago Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Честитки момци, нека се множат! 9 hours 50 min ago Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow ⚽️NEXT GAME⚽️ 🏆 7 Коло 🆚 ФК Силекс 📅 22.09.2019 ⏰ 15:30 📍 Скопје 🏟️ Градски Стадион https://t.co/cCN84m0j3X 1 day 1 hour ago Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow „Тоа се повечко ќе го финансирам и развивам!“ Утре ни доаѓаат на гости, да видиме што тоа Ѕинго со негове 10 прсте… https://t.co/xwrizTToM2 1 day 7 hours ago Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow https://t.co/tIWNpdPBcR 2 days 7 hours ago Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow in 1971 Прва Југословенска Фудбалска Лига 1971/72 Скопје: - 3:0 (1:0)… https://t.co/LqAceYa81K 2 days 23 hours ago Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Капитените Ѓорѓи Цинциевски и Рајко Митиќ пред почетокот на натпреварот помеѓу и одигран… https://t.co/04lCQGzkQ7 3 days 8 hours ago Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Вие веќе немате право да зуцнете за фузии: https://t.co/oyoiaxb3he 3 days 11 hours ago Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Песна на денот. Уште си ја пееме. 🎵🎶🔴⚫️ https://t.co/YI4LR59avQ 3 days 21 hours ago Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Не, нема пари што може да го платат админот на 😂😂 4 days 2 hours ago Reply Retweet Favorite
FK Vardar @FKVardar Follow Чаир е често, досадно место! https://t.co/sIuVRrczDw 4 days 3 hours ago Reply Retweet Favorite

Pages