@FK Vardar Tweets

Браво адми! https://t.co/OF9mFxSIgo
13 hours 48 min ago
Тројца "Вардарци" го тимот на колото според , , и . https://t.co/wAdHN1gxaD
1 day 4 hours ago
🎂🎂🎉🎉🎁🎀 https://t.co/U1Z4UZGuot
1 day 13 hours ago
Комити, Војводи, Чкембари, Мајмуни и многу други навивачки групи се обединија и порачаа: „Се арчиме за Македонија!“… https://t.co/8MXWdJXE7u
2 days 2 hours ago
That monday feeling... https://t.co/k2fc0PgDoB
2 days 9 hours ago
Вардар со +10 по комплетирање на 20-то коло од 1 МФЛ. Ајде титану! https://t.co/Qjesj57Rts
2 days 10 hours ago
Kомбинираните состави од легенди на и на турнирот на - „Во чест на отсутните“. Ни… https://t.co/FBuxdy9fcu
3 days 3 hours ago