@FK Vardar Tweets

Вардар е емоција... ♥️🖤 https://t.co/JZBRteSGXG
1 week 3 days ago
Our boy ♥️🖤
1 week 4 days ago
Навистина се роди! ♥️🖤
1 week 6 days ago
ФК Вардар на сите православни христијани им го честита Раѓањето Христово. Христос се роди - честит Божиќ! Боже чу… https://t.co/vwHqgemNIP
1 week 6 days ago
Фудбалскиот клуб Вардар ја објавува оставката на г-нот Самоил Симев од позицијата директор на клубот. Повеќе на 👉… https://t.co/tYRcqUNZlR
2 weeks 1 day ago
♥️🖤
2 weeks 3 days ago
Фудбалскиот клуб Вардар на сите граѓани на Македонија им посакува СРЕЌНА НОВА 2021 ГОДИНА. Се надеваме дека Новат… https://t.co/fpY076Drkr
2 weeks 5 days ago
♥️🖤
2 weeks 5 days ago
Wear it with pride! ♥️🖤
2 weeks 5 days ago
RT : My shirt arrived yesterday, so what a perfect time to try it out! Glorious 🙌🏻✨ https://t.co/JquMoSFMU2
2 weeks 5 days ago