@FK Vardar Tweets

📢📄 Првите 11-мина за денешниот дуел против Борец. 🕑 13:00 📺 МРТ 1 ❤️🖤 https://t.co/HkToGlM2Pi
1 week 2 days ago
Гостување во Велес во рамките на 30. коло од ПМФЛ. 🕑 13.00 📺 МРТ 1 ♥️🖤 https://t.co/TsKrUl3QFY
1 week 2 days ago
♥️🖤 https://t.co/H5sOjCWNwL
2 weeks 2 hours ago
RT : Помогнете му на Мутибариќ, во тешка состојба е | Off https://t.co/IXzoEvxWxr
2 weeks 5 hours ago
✖️ Пораз во Струмица. ❤️🖤 https://t.co/cPiCyYhLiR
2 weeks 5 days ago
📢📄 Првите 11-мина за денешниот дуел против Академија Пандев. 🕑 13:00 📺 https://t.co/7vzX0tPaak https://t.co/dBKviPwA8m
2 weeks 5 days ago
Гостување во Струмица во рамките на 28. коло од ПМФЛ. 🕑 13.00 📺 https://t.co/7vzX0tPaak https://t.co/0Cu1C7pbDv
2 weeks 5 days ago