@FK Vardar Tweets

♥️🖤 https://t.co/f3SBmeHtzU
3 days 17 hours ago
Фудбалскиот клуб Вардар на Матеј, кој беше интегрален дел од минатогодишната шампионска титула му се заблагодарува… https://t.co/Z7RhzXsx55
4 days 9 hours ago
Оваа полусезона беше последна во дресот на и за Матеј Цветаноски. Во Вардар пристигна јануарскиот преоден… https://t.co/8CJoYC9rg4
4 days 9 hours ago
Фудбалскиот клуб Вардар на Дарко, кој беше интегрален дел од минатогодишната шампионска титула му се заблагодарува… https://t.co/DCJNxsIfJQ
6 days 8 hours ago
Оваа полусезона беше последна во дресот на и за Дарко Мицевски. Дете на Вардар, во матичниот клуб се врат… https://t.co/8mjZBPmteS
6 days 8 hours ago
Вардар е емоција... ♥️🖤 https://t.co/JZBRteSGXG
2 weeks 4 days ago
Our boy ♥️🖤
2 weeks 4 days ago
Навистина се роди! ♥️🖤
2 weeks 6 days ago
ФК Вардар на сите православни христијани им го честита Раѓањето Христово. Христос се роди - честит Божиќ! Боже чу… https://t.co/vwHqgemNIP
2 weeks 6 days ago
Фудбалскиот клуб Вардар ја објавува оставката на г-нот Самоил Симев од позицијата директор на клубот. Повеќе на 👉… https://t.co/tYRcqUNZlR
3 weeks 1 day ago